Amenajări

nivo slider image nivo slider image

Amenajări interioare şi exterioare de la profesionişti în construcţii

Amenajări interioare şi exterioare de calitate prin contractarea echipelor de profesionişti ale Romart. Pentru un aspect cald şi familiar al locuinţei dumneavoastră nu ezitaţi să ne contactaţi pentru o ofertă de amenajări interioare sau exterioare.

Echipa Romart vă oferă servicii de lucrări în amenajări interioare moderne sau clasice, amenajări interioare (case, vile, apartamente), amenajări interioare (dormitor, living, camera copiilor, baie, holuri, mansarda, piscina), tapet, parchet laminat.

De asemenea avem echipe specializate în amenajări de interioare pentru standuri, spaţii comerciale, cluburi, baruri, cafenele, restaurante, pensiuni, hoteluri, reamenajări clădiri vechi, finisaje interioare, vopsele decorative structurate, renovări, tencuieli, zugrăveli.

Lucrări diverse în cadrul amenajării interioare, renovării de apartamente, case şi vile:

1. Montat uşi de interior – 0 RON/buc
2. Montat prag de diferenţă – 0 RON/buc
3. Montat usa metalica – 0 RON/buc
4. Executat orificiu pentru hotă – 0 RON/buc
5. Decopertat gresie şi faianţă – 0 RON/mp
6. Demolat ziduri, fundaţii, plăci beton -0 RON/mc
7. Decopertat glet – 0RON/mp
8. Decopertat tencuială – 0 RON/mp
9. Decopertat mozaic – 0 RON/mp
10. Demontat parchet -0  RON/mp

Fațade şi izolare termică

Care sunt avantajele izolării pereţilor exteriori? În primul rând, economia de energie. Să nu uităm, că aproximativ 35% din căldura unei camere se pierde prin pereţii exteriori, ceea ce înseamnă cheltuieli mai mari pentru căldură.
În cazul izolării exterioare, peretele, fiind mai masiv, acumulează căldură din încăpere şi are rol echilibrator. Dacă se folosesc materiale de construcţie de calitate, peretele nu va fi afectat de îngheţ, oricât de scăzută ar fi temperatura de afară. În al doilea rând, vara, când chiar nu vă doriţi căldură în casă, un perete exterior bine izolat menţine o temperatură medie în apartament. Chiar şi rezistenţa construcţiei de ansamblu va fi mai mare, pentru că se reduc tensiunile cauzate de temperatură între părţile de construcţie şi cele de susţinere.

Preţuri:

1. Montat si demontat schela – 15.00 RON/mp
2. Placare polistiren – 25.00 RON/mp
3. Finisat polistiren, plasa+ decorativa  – 45.00 RON/mp

*preţurile nu includ TVA
Preţurile sunt valabile pentru municipiul Bucureşti şi localităţile situate 
pe o rază de maxim 10 km de acesta.