Montaj tavan rigips

Montaj tavan rigips sau gips carton cost promoţional

montaj tavan rigips

MONTAJ TAVAN RIGIPS sau gips carton se recomandă a fi folosit în spaţii unde este necesar să efectuaţi zugrăveli dese sau unde este necesară o izolare termică suplimentară, bucătării, băi, mansarde, spaţii comerciale.

Tavanul fals este ideal dacă se doreşte iluminarea specială a diferitelor zone din spaţiu cu culori diferite, cu intensităţi luminoase diferite şi pentru a creea un confort psihic prin forma foarte bine definită şi planeitatea suprafeţei tavanului dupa montaj.

RomArt execută toate tipurile de montaje, cum ar fi: tavane, scafe, amenajări interioare, decoraţiuni interioare, placări pereţi, montaj scafe polistiren, plafoane false, tavane casetate, design interior , forme gips carton, modele şi mobilier gips carton, zugrăveli, tencuieli, mansardare cu rigips. Pentru a ne asigura de satisfacerea calităţii lucrării tratăm cu atenţie fiecare amănunt ce apare de la proiectarea structurii profilelor până la finisajul construcţiei. Nu rata oferta de preţ 0728.206.844.

Montaj tavan rigips preţ sau montaj tavan gips carton preţ:

Tavan gips carton15.00 RON/mp
Tavan casetat – 17.00 RON/mp

La montaj tavan fals şi casetat beneficiaţi de reducere de până la 15% din preţ.

Cere o ofertă de preţ pentru tavan rigips!

Scafele pot însoţi oricând un montaj tavan fals, acest mix de design producând un efect de îmbunătăţire ambientală a locuinţei sau a spaţiului comercial.

Montaj tavan rigips sau casetat la preţ promoţional, dar şi montaje de scafe, nişe la preţuri promoţionale în Bucureşti şi Ilfov.