Placare rigips, montaj rigips

Placare rigips pentru proiecte rezidenţiale, office, centre comerciale

Placare rigips pentru îndreptarea pereţilor şi schimbarea ambianţei specifice unei locuinţe sau spaţiu fie că este office sau magazin.
Soluţii de placări cu rigips sau gips carton proiecte rezidenţiale şi comerciale cu suprafeţe mari.

Soluţiile de placare rigips sau gips carton pot fi folosite atât în proiectele rezidenţiale cât şi în cele de birouri sau cele comerciale.

Plăcile de rigips oferă soluţia cea mai potrivită oricărui proiect de construcţii.

Arhitectura modernă stabileşte trendul din ce în ce mai mult către o zonă unde se încearcă îmbinarea funcţionalităţii şi esteticului cu presiunea impusă de timp şi costuri.

Prin placarea cu rigips vă reduce cheltuielile cu încălzirea în sezonul rece şi cu menţinerea unei temperaturi acceptabile pe timpul verii, în condiţiile în care clădirea nu a fost proiectată şi executată conform unor calcule termotehnice adecvate şi lipsei unor materiale ce sunt disponibile în prezent.

Aveţi un proiect de birouri de terminat, un office de reamenajat interior, un spaţiu de împărţit, noi vă recomandăm soluţiile noastre de placare rigips şi montaj pereţi despărţitori rigips. Totodată veţi primi şi oferte de preţ imbatabile pentru concurenţă.